Alle indlæg af Jørgen Carlsen

Windsurf træning

Windsurf træning se YouTupe

Hvert forår fra maj til sommerferien er det muligt at få begyndertræning i Gentofte Skiklub.

Formål med træningen er at lære at rigge surferen til, hale sejl op på vand og surfe, skære op mod vind og falde af, stagvende med surfer samt eventuel lære at strandstarte.

Træningen foregår på klubbens brædder. Våddragt og redningsvest er også tilrådighed., men ikke i alle størrelser.

50 års jubilæum GS

Den søndag 27 marts 1966 blev klubben grundlagt af en flok ivrige skiløbere, der mente de selv kunne arrangere skiture til alperne billigere end Doktor Aggerbeck. Der er stadigvæk et medlem i skiklubben fra dengang det startede.

Da det er nu påske søndag det foregår vil vi afholde en middag senere for klubmedlemmerne i for bindelse med afslutning af skigymnastikken.

bagside2-002