skigymnastik

Kom i form til skiferien

bliv bedre på ski

Hver mandag kl. 18-19 på Kildegårsskolen, Kildegårdsvej 87

2900 Hellerup. Start den 23 september

Se skigymnastikken på YouTupe
Så er det ved at være den årstid hvor vi begynder at tænke på skiferien. Det er nu der skal spares op, tænkes på om vi skal nordpå eller sydpå, Franske “dødspister” eller Østrigsk hygge….men det er også nu vi skal til at forberede os fysisk. Den årlige skiferie er for mange årets højdepunkt, og det er ikke minder om knæskader eller ømme muskler vi ønsker os med hjem fra denne tur. Det kan man faktisk i vid udstrækning undgå, ved at gøre sin krop parat til den store udfordring i det hvide. Lægen fra Valtorens udtaler at træningen inden ferien er det vigtigste.

Windsurf træning 2019

Windsurf træning

Windsurf træning se YouTupe

Hvert forår fra maj til sommerferien er det muligt at få begyndertræning i Gentofte Skiklub.

Formål med træningen er at lære at rigge surferen til, hale sejl op på vand og surfe, skære op mod vind og falde af, stagvende med surfer samt eventuel lære at strandstarte.

Træningen foregår på klubbens brædder. Våddragt og redningsvest er også tilrådighed., men ikke i alle størrelser.