Langrend i omegnen

Langrendsløjber i omegnen

Dyrehaven 4 km spor på golfbanen!!!

Grib Skov

Sneen er kommet men ingen spor endnu.

Lysløjben i Rude Skov

Den er på ca. 2,5 km og er virkelig god. Parker ved Rude Skovs Stadium.
Området er også fint udenfor lysløjben. Søllerød golfbane ved lidt sne

Dyrehaven

Der er 4 km spor på golfbanen. Når der er meget sne. Det nye er at der også laves langrendsspor i dyrehaven og på golfbanen. Så behøver der ikke være så meget sne.

Bernstorffs Parken

Når der ikke er så meget sne.

TILBAGE TIL GENTOFTE SKIKLUB

Ski-gymnastik

Kom i form til skiferien

bliv bedre på ski

Hver mandag kl. 18-19 på Kildegårsskolen, Kildegårdsvej 87

2900 Hellerup. Start den 26 september

Se skigymnastikken på YouTupe
Så er det ved at være den årstid hvor vi begynder at tænke på skiferien. Det er nu der skal spares op, tænkes på om vi skal nordpå eller sydpå, Franske “dødspister” eller Østrigsk hygge….men det er også nu vi skal til at forberede os fysisk. Den årlige skiferie er for mange årets højdepunkt, og det er ikke minder om knæskader eller ømme muskler vi ønsker os med hjem fra denne tur. Det kan man faktisk i vid udstrækning undgå, ved at gøre sin krop parat til den store udfordring i det hvide.

50 års jubilæum GS

Den søndag 27 marts 1966 blev klubben grundlagt af en flok ivrige skiløbere, der mente de selv kunne arrangere skiture til alperne billigere end Doktor Aggerbeck. Der er stadigvæk et medlem i skiklubben fra dengang det startede.

Da det er nu påske søndag det foregår vil vi afholde en middag senere for klubmedlemmerne i for bindelse med afslutning af skigymnastikken.

bagside2-002